BORN SWEDEN

Superior Sportscare

 

BORN, Superior Sportscare har tillsammans med elitidrottare utvecklat en samling kosttillskott och kroppsvårdsprodukter som ska stödja dig i din träning.
Produkterna är indelade att bruka vid tre olika tillfällen.

FÖRE: Förebyggande syften, så som att stilla hunger med en bar när det inte finns tillfälle att laga mat. START UP för ökad blodcirkulation i musklerna, eller något så enkelt som en skyddskräm för oönskade skavsår. Förberedelser innan träningspass genom att fylla på med ENERGY MULTI CARBO, så att du startar ditt träningspass med fulla energidepåer för maximal prestanda.

 

UNDER: När du tränar så bränner du mycket kolhydrater, tappar vätska och förlorar en mängd mineraler. Därför är det viktigt att du hela tiden tillser att kroppen håller sig välhydrerad med kontinuerlig påfyllning av energi.

Exempelvis ISO PRO+ som förser dig med en mängd kolhydrater och Peptopro®, som är nedbrutet protein, även kallat aminosyror som går "förbi" matsmältningen och kan därför direkt tas upp av musklerna för att hjälpa till i återhämtningsprocessen.

EFTER: När du kommit i mål efter en hård tävling eller avslutat ditt träningspass är det viktigt att du återhämtar kropp och själ på bästa möjliga sätt. Det kan du göra med RECOVERY+ som tillser att du får i dig en större dos av Peptopro® för optimal återhämtning och återuppbyggnad av musklerna. Eller med något så enkelt som vårt uppfriskande schampo.

I texten ovan så hittar ni bara exempel på vad vi har att erbjuda. På hemsidan finner du olika typer av gel, skyddskrämer, drycker och bars som ska passa just ert behov.

Ett unikt koncept: BORN, vi är din supporter.

 

 

 

 

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla